Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2004 > Pollux, Kilpailukutsu

Pollux, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Pollux –esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 26.9.2004 klo 12

Luokka I 40 cm, avoin ensikertalaisille nuorille.

Luokka II 60 cm, avoin nuorille, jotka ovat aiemmin startanneet 50-60 cm kilpailussa.

Luokka III 80 cm, avoin nuorille, jotka ovat aiemmin startanneet 70-80 cm kilpailussa.

Shetlanninponeille 10 cm tasoitus kaikissa luokissa. Ratsukon taso tarkistetaan ilmoittautumisen jälkeen, väärin annettu ilmoittautumistieto aiheuttaa hylkäämisen.

Erityismääräykset: 1. Kisaan voivat osallistua alle 18-vuotiaat ja 18-vuotiaat ratsastajat, joilla ei ole sijoituksia aluetason estekisoista. Osallistujien tulee olla joko KrR:n jäseniä tai heillä on Green Card. 2. Kisa ratsastetaan Kirkkonummen ratsastuskoulun hevosilla ja poneilla (max 2 ratsastajaa/ratsu). 3. Ilmoittautumiset torstaihin 23.9 mennessä Kirkkonummen Ratsastuskoululle, puh.22 11 708 tai sähköpostitse: triks1 (at) luukku.com 4. Lähtömaksu 8 eur KrR:n jäseniltä ja 10 eur muilta maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla. 5. Säävaraus: kilpailut peruutetaan, jos kenttä ei ole kunnossa. 6. Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä 7. Sijoittuneille Polluxin lahjoittamat palkinnot. Kaikille kunniakirjat. 8. Tiedustelut Tove-Maria Holmasto puh. 09-22 11 708.