Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2005 > Hiihtoesteratsastus, Kilpailukutsu

Hiihtoesteratsastus, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin hiihtoesteratsastuksen harjoituskilpailuhin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoululla Jorvaksessa sunnuntaina 13.3.2005 klo 10.00

Kaikki valjakot (hevonen, ratsastaja ja hiihtäjä) kilpailevat samassa luokassa. Kilpailu käydään hiihtoestesäännöillä, joka löytyvät osoitteesta www.tky.hut.fi/~tera/toimintamuodot/hiihtoratsastus/saannot.htm. Seuraavat poikkeukset/tarkennukset sääntöihin: · Esteet ~ 60 cm cm, hyppyrit max 100 cm. · Korkeita hyppyreitä on kahden sijaan yksi ja risupuomieste on korvattu pystyesteellä. · Hiihtäjä saa käyttää suksia tai laskettelulautaa. Suksien on oltava kaatumisessa irtoavia.

1. Ilmoittautumiset torstaihin 10.3 mennessä Kirkkonummen Ratsastuskoululle, puh. 22 11 708 tai sähköpostitse: nina.suihkonen (at) luukku.com

2. Kilpailu ja harjoitteleminen omalla vastuulla. Myös hiihtäjälle suositellaan kypärän käyttöä.

3. Rataa saa harjoitella etukäteen, ei kuitenkaan suojasäällä. (Rata on kokonaisuudessaan valmis 5.3.)

4. Lähtömaksu 10 eur/valjakko maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen kilpailun alkua kansliaan kilpailupaikalla. Tallilta voi vuokrata hevosen 15 €.

5. Säävaraus: kilpailut peruutetaan, jos rata ei ole kunnossa.

6. Sijoittuneille tavara- ja ruusukepalkinnot

7. Tiedustelut iltaisin Nina Suihkonen puh. 040 7580881