Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2005 > Jaakon Palkinto, Kilpailukutsu

Jaakon Palkinto, Kilpailukutsu

K I L P A I L U K U T S U

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Jaakonpalkinto – kouluratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 11.9.05 alkaen klo 9 (HUOM. MUUTTUNUT KELLONAIKA! MUUTOS PÄIVITETTY SEURAN SIVUILLE 2.9. AAMULLA)

Luokka I A. Helppo C:2 (2000), avoin aluetasolla starttaamattomille ratsukoille B. Helppo C:2 (2000), avoin tuntiratsastajille opetushevosilla Luokka II K.N.-Special, avoin kaikille Luokka III Helppo B:0 (2000), avoin kaikille

Erityismääräykset: 1.KrR:n jäsenet kilpailevat luokissa II ja III Jaakon Palkinto kierto-palkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman pistemäärän luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama hevonen osallistuu useampaan luokkaan, otetaan vain vaikeamman luokan tulos huomioon kiertopalkintokilpailussa.

2.Ilmoittautumiset to 8.9 mennessä puh. 050-36 409 83 (Helen Lönnberg)

3.Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 9.9) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon

4.Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 8 euroa, muilta 10 euroa. Lähtömaksu maksetaan kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua.

5.Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.

6.Lähtöaikojen tiedustelut lauantaina 10.9 klo.7-13 puh. 09-2211708 (Kirkkonummen Ratsastuskoulu). Ei lähdön varmistuksia, jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!

7.Ruusuke- ja esinepalkinnot.

8.Säävaraus: kilpailut järjestetään vain mikäli kenttä on kunnossa.

9.Tiedustelut Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Helen Lönnberg puh. 050- 36 409 83

10.Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu puffetti

T E R V E T U L O A !