Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2006 > Jaakon Palkinto, Kilpailukutsu

Jaakon Palkinto, Kilpailukutsu

K I L P A I L U K U T S U

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Jaakonpalkinto –kouluratsastuskilpailuihin, jotka pidetäänKirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 3.9.06 alkaen klo 10

Luokka I A. Helppo C:2 (2000), avoin aluetasolla starttaamattomille ratsukoille

Luokka I B. Helppo C:2 (2000), avoin tuntiratsastajille opetushevosilla

Luokka II K.N.-Special, avoin kaikille

Luokka III Helppo B:0 (2000), avoin kaikille

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokissa II ja III Jaakon Palkinto kierto-palkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman pistemäärän luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama hevonen osallistuu useampaan luokkaan, otetaan vain vaikeamman luokan tulos huomioon kiertopalkintokilpailussa.

2. Ilmoittautumiset to 31.8. mennessä puh. 050-36 409 83 tai s-postitse helen.lonnberg@kolumbus.fi

3. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 1.9) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

4. Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 8 euroa, muilta 10 euroa. Lähtömaksu maksetaan kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua.

6. Lähtöajat nähtävissä seuran kotisivuilla lauantaina 2.9. www.kirkkonummenratsastajat.fi

7. Ruusuke- ja esinepalkinnot.

8. Säävaraus: kilpailut järjestetään vain mikäli kenttä on kunnossa.

9. Tiedustelut Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Helen Lönnberg puh. 050- 36 409 83

10. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu puffetti

T E R V E T U L O A !