Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2006 > Jorvas Derby, Kilpailukutsu

Jorvas Derby, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Jorvas Derby – maastoesteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoululla Jorvaksessa sunnuntaina 18.6.2006 klo 14.00

Luokka I Jorvas Derby, max. 60 cm, arv. A, ihanneaika +/-5 sekuntia, avoin kaikille

Luokka II Jorvas Derby, max. 80 cm, arv. A, ihanneaika +/-5 sekuntia, avoin kaikille

0. Kaikkien kilpailijoiden on käytettävä turvaliiviä.

1. Maksimi aika on 5 minuuttia ihanneajasta. Kielloista ei hylätä. Viimeisen esteen jälkeen ainoat hyväksytyt askellajit ovat ravi tai laukka, käynti tai pysähtyminen aiheuttaa tuloksen hylkäämisen. Ulkopuolinen apu. esim. ajan huutaminen suorituksen aikana on kielletty. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

2. Jorvas Derbyn esteistä osa on luonnonesteitä ja rata on pääasiassa nurmipohjainen.

3. KrR:n jäsenet kilpailevat Jorvas Derby – kiertopalkinnosta, kiertopalkinto jaetaan luokassa I.

4. Ilmoittautumiset torstaihin 15.6 mennessä puh. 050-36 409 83 tai s-postitse helen.lonnberg@kolumbus.fi

5. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkäritodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutus kisaan on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 16.6) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

6. Lähtömaksu 8 euroa KrR:n jäseniltä ja 10 euroa muilta maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla.

8. Sijoittuneille tavara- ja ruusukepalkinnot.

9. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto puh. 22 11 708 tai Helen Lönnberg puh. 050-36 409 83.

10. Säävaraus. Kilpailut perutaan, jos rata ei ole turvallisessa kunnossa. Mikäli kilpailuviikonloppuna on sateinen keli, varmista edellisenä iltana Heleniltä (klo.19-20), että kisat pidetään.

11. Kilpailupaikalla on hyvin varustettu buffetti.

12. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi