Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2006 > Kevätlautanen, Kilpailukutsu

Kevätlautanen, Kilpailukutsu

K I L P A I L U K U T S U

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Kevätlautanen – kouluratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 14.5.2006 alkaen klo 10.00.

Luokka I Perusmerkin koulukoe, avoin ratsukoille jotka eivät ole osallistuneet seuratasolla helppo B-tason kouluratsastuskilpailuihin

Luokka II A. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin aluetasolla starttaamattomille ratsukoille B. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla

Luokka III B-merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille

Luokka IV A-merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille

1. KrR:n jäsenet kilpailevat samalla Kevätlautanen – kiertopalkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman pistemäärän luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama ratsukko osallistuu useampaan luokkaan, otetaan vain vaikeamman luokan tulos huomioon kiertopalkintokilpailussa.

2. KrR:n jäsenet voivat kilpailuissa suorittaa samalla SRL:n C-, B- tai A-ratsastusmerkin kouluratsastusosion, esteosio ratsastetaan Prix de Graficonin yhteydessä. Molemmat osakokeet on ratsastettava samalla tasolla, mutta ei välttämättä samalla hevosella.

3. Ilmoittautumiset to 11.5 mennessä puh. 050-36 409 83 tai s-postitse osoitteeseen helen.lonnberg@kolumbus.fi

4. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutus kisaan on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 12.5) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

5. Lähtöaikojen tiedustelut lauantaina 13.5 klo 13-15, p. 050-36 409 83. Ei lähdön varmistuksia, jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!

6. Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 8 euroa, muilta 10 euroa. Lähtömaksu maksetaan kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua.

8. Sijoittuneille ruusuke- ja esinepalkinnot.

9. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Helen Lönnberg p. 050-36 409 83

10. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu buffetti.

11. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi