Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2006 > Pollux, Kilpailukutsu

Pollux, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Pollux – esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 8.10. 2006 klo 12. HUOM! MUUTTUNUT PÄIVÄ (oli aiemmin: 15.10.)

Luokka I 40 cm, avoin ensikertalaisille nuorille

Luokka II 60 cm, avoin nuorille, jotka startanneet 50-60cm

Luokka III 80 cm, avoin nuorille, jotka startannet 70-80cm

Ilmoittautumisen jälkeen ratsukon taso tarkistetaan. (shetlanninponit 10 cm tasoitus)

1. Kisaan voivat osallistua alle 18-vuotiaat ja 18-vuotiaat ratsastajat, joilla ei ole sijoituksia aluetason estekisoista. Osallistujien tulee olla joko KrR:n jäseniä tai heillä on Green Card.

2. Kisa ratsastetaan Kirkkonummen ratsastuskoulun hevosilla ja poneilla (max 2 ratsastajaa/ratsu)

3. Ilmoittautumiset torstaihin 12.10 mennessä puh. 050-36 409 83 tai s-postitse helen.lonnberg@kolumbus.fi

4. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 13.10) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon

5. Lähtömaksu 8 eur KrR:n jäseniltä ja 10 eur muilta maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla.

6. Säävaraus: kilpailut peruutetaan, jos kenttä ei ole kunnossa.

5. Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä

6. Sijoittuneille Polluxin lahjoittamat palkinnot. Kaikille kunniakirjat.

7. Tiedustelut Tove-Maria Holmasto puh. 09-22 11 708 tai Helen Lönnberg puh. 050-36 409 83

8. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu puffetti