Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2006 > Prix de Lone, Kilpailukutsu

Prix de Lone, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään Prix de Lone –yhdistettyyn koulu- ja esteratsastuskilpailuun, joka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa torstaina 25.5.2006 alkaen klo 10.00 (HUOM! MUUTTUNUT AIKA).

Luokka I Kouluratsastus: Perusmerkin koulukoe Esteratsastus: 40 cm, arv. A.2.0

Luokka II Kouluratsastus: C:1 (2000) Esteratsastus: 70 cm,(shetlanninponit 10 cm tasoitus), arv. 367.1

1. Kilpailu on avoin KrR:n junioreille. Luokka I on avoin niille, jotka eivät ole osallistuneet helppo B-tason kouluratsastuskilpailuihin, 70cm esteratsastuskilpailuihin tai sitä korkeampiin luokkiin. Luokka II on avoin kaikille. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

2. Ratsastuskoulun opettaja määrää osallistujien luokat heidän tasonsa mukaan.

3. Prix de Lone- kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden yhteenlasketut sijalukupisteet ovat pienimmät. Mikäli useammalla on sama sijalukupistemäärä ratkaisee koululuokan sijaluku. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on tehtävä samalla ratsulla.

4. Ilmoittautumiset ma 22.5 mennessä puh. 050-36 409 83 tai s-postitse osoitteeseen helen.lonnberg@kolumbus.fi

5. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutus kisaan on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (ti 23.5) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

5. Lähtöaikojen tiedustelut keskiviikkona 24.5 klo 18-19, p. 050-36 409 83. Ei lähdön varmistuksia, jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!

6. Lähtömaksu 10 euroa maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla.

8. Sijoittuneille ruusukepalkinnot.

9. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Helen Lönnberg puh. 050-36 409 83

10. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu buffetti.

11. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi