Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2007 > Jaakon Palkinto, Kilpailukutsu

Jaakon Palkinto, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry.

K I L P A I L U K U T S U

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Jaakonpalkinto – kouluratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 28.10. klo. 10.00 (huom! piti olla 16.9. mutta siirretty tuomaripulan takia lokakuulle!)

Luokat

Luokka I A. Helppo C:2 (2000), avoin aluetasolla starttaamattomille ratsukoille B. Helppo C:2 (2000), avoin tuntiratsastajille opetushevosilla

Luokka II K.N.-Special, avoin kaikille

Luokka III Helppo B:0 (2000), avoin kaikille

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokissa II ja III Jaakon Palkinto kierto-palkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman pistemäärän luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama hevonen osallistuu useampaan luokkaan, otetaan vain vaikeamman luokan tulos huomioon kiertopalkintokilpailussa.

2. Osallistujien tulee olla jonkun ratsastusseuran jäseniä (Green Cardilla ei voi kilpailla).

3. Ilmoittautumiset torstaihin 25.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen nina.suihkonen@luukku.com tai tekstiviestillä numeroon 040 7580881. KrR:n ulkopuolisten kilpailijoiden tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä laskutusosoite peruutuksen varalta.

4. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

5. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

6. Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 8 euroa, muilta 10 euroa. Lähtömaksu maksetaan kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua.

8. Lähtöajat nähtävissä seuran kotisivuilla lauantaina 6.10. www.kirkkonummenratsastajat.fi. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

9. Ruusuke- ja esinepalkinnot.

10. Säävaraus: kilpailut järjestetään vain mikäli kenttä on kunnossa.

11. Tiedustelut Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Nina Suihkonen puh. 040 7580881 (iltaisin)

12. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu puffetti

13. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi