Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2007 > Jorvas Derby, Kilpailukutsu

Jorvas Derby, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Jorvas Derby – maastoesteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoululla Jorvaksessa (Västergårdintie) sunnuntaina 17.6.2007 klo 12.00

Luokka I Jorvas Derby, max. 60 cm, arv. A, ihanneaika +/-5, avoin kaikille

Luokka II Jorvas Derby, max. 80 cm, arv. A, ihanneaika +/-5, avoin kaikille

1. KrR:n jäsenet kilpailevat Jorvas Derby – kiertopalkinnosta, kiertopalkinto jaetaan luokassa I.

2. Maksimi aika on 5 minuuttia ihanneajasta. Kielloista ei hylätä. Viimeisen esteen jälkeen ainoat hyväksytyt askellajit ovat ravi tai laukka, käynti tai pysähtyminen aiheuttaa tuloksen hylkäämisen. Ulkopuolinen apu. esim. Ajan huutaminen suorituksen aikana kielletty.

3. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

4. Jorvas Derbyn esteistä osa on luonnonesteitä ja rata on pääasiassa nurmipohjainen. HUOM! Turvaliivin käyttö on pakollista.

5. Ilmoittautumiset torstaihin 14.6 mennessä sähköpostitse osoitteeseen nina.suihkonen@luukku.com tai tekstiviestillä numeroon 040 7580881. KrR:n ulkopuolisten kilpailijoiden tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä laskutusosoite peruutuksen varalta.

6. Mikäli luokkaan osallistuu alle 3 osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

7. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkäritodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutus kisaan on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 15.6) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

8. Lähtömaksu 8 euroa KrR:n jäseniltä ja 10 euroa muilta maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan. Osaanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

9. Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä

10. Sijoittuneille tavara- ja ruusukepalkinnot

11. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Nina Suihkonen puh. 040 7580881 (iltaisin)

12. Säävaraus. Kilpailut perutaan, jos rata ei ole turvallisessa kunnossa. Mikäli kilpailuviikonloppuna on sateinen keli, varmista edellisenä iltana KrR:n sivuilta www.kirkkonummenratsastajat.fi tai numerosta 040 7580881 (klo.19-20), että kisat pidetään. Lähtölista julkaistaan seuran web-sivulla perjantai-iltana.

13. Kilpailupaikalla on hyvin varustettu buffetti

14. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkonummenratsastajat.fi