Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2007 > Kalkkis Cup, Kilpailukutsu

Kalkkis Cup, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry.

K I L P A I L U K U T S U

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään Kalkkis-cup seniorikilpailuun. Kilpailut käydään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 28.10 klo. 10.00

Kilpailuun ovat velvoitettuja osallistumaan kaikki yli 30- vuotiaat tunti/harrastajaratsastajat. Tarkoitus on voittaa itsensä ja mahdollisesti muutama kanssakilpailija siinä sivussa.

Kouluratsastus: C-merkin kouluratsastusohjelma

Esteratsastus: maksimi estekorkeus 40 - 50 cm

1. Kilpailuun saavat osallistua kaikki yli 30-vuotiaat harrastelijaratsastajat, jotka eivät ole startanneet aluekisoissa. Osallistumisoikeus on vain Kirkkonummen Ratsastajat ry:n jäsenillä.

2. Kalkkis-cup -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden yhteenlasketut sijalukupisteet ovat pienimmät. Mikäli useammalla on sama sijalukupistemäärä ratkaisee koululuokan sijaluku.

3. Ratsukko saa halutessaan osallistua yhteen osakokeeseen (koulu- tai este) mutta silloin tämä ratsukko ei kilpaile kiertopalkinnosta

4. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on tehtävä samalla ratsulla.

5. Ilmoittautumiset torstaihin 25.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen nina.suihkonen@luukku.com tai tekstiviestillä numeroon 040 7580881

6. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (to 12.10) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

7. Lähtömaksu 10 euroa (8 euroa jos osallistuu vain yhteen osakokeeseen) maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla.

9. Säävaraus: mikäli kenttä ei ole kunnossa, kisat peruutetaan.

10. Sijoittuneille esine- ja ruusukepalkinnot.

11. Tiedustelut Tove-Maria Holmasto, puh. 09-22 11 708 tai Nina Suihkonen puh. 040 7580881

12. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu puffetti.