Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2007 > Pollux, Kilpailukutsu

Pollux, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry.

K I L P A I L U K U T S U

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Pollux – esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 30.9 klo. 10.00

Luokka I 40 cm, avoin ensikertalaisille nuorille

Luokka II 60 cm, avoin nuorille, jotka startanneet 50-60cm

Luokka III 80 cm, avoin nuorille, jotka startanneet 70-80cm

Ilmoittautumisen jälkeen ratsukon taso tarkistetaan. (shetlanninponit 10 cm tasoitus)

1. Kisaan voivat osallistua alle 18-vuotiaat ja 18-vuotiaat ratsastajat, joilla ei ole sijoituksia aluetason estekisoista. Osallistujien tulee olla joko KrR:n jäseniä tai heillä on oltava Green Card.

2. Kisa ratsastetaan Kirkkonummen ratsastuskoulun hevosilla ja poneilla (max 2 ratsastajaa/ratsu)

3. Ilmoittautumiset torstaihin 27.9 . mennessä sähköpostitse osoitteeseen nina.suihkonen@luukku.com tai tekstiviestillä numeroon 040 7580881

4. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon

5. Lähtömaksu 8 eur KrR:n jäseniltä ja 10 eur muilta maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla.

6. Säävaraus: kilpailut peruutetaan, jos kenttä ei ole kunnossa.

7. Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä

8. Sijoittuneille Polluxin lahjoittamat palkinnot. Kaikille kunniakirjat

9. Tiedustelut Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Nina Suihkonen puh. 040 7580881 (iltaisin)

10. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu puffetti