Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2007 > Prix de Graficon, Kilpailukutsu

Prix de Graficon, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Prix de Graficon – esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 27.5.2007 klo 12.

Luokka I

A. C-merkin esteratsastuskoe 50-60 cm, avoin ratsukoille, jotka eivät osallistu luokkaan III Arv. A.2.0

B. C-merkin esteratsastuskoe 50-60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, jotka eivät osallistu luokkaan III Arv. A.2.0

Luokka II

B-merkin esteratsastuskoe 70-80 cm, ponit 10 cm tasoitus. Arv. 367.1 (A.2), avoin kaikille.

Luokka III

A-merkin esteratsastuskoe 90-100 cm, ponit 10 cm tasoitus. Arv. 367.1 (A.2), avoin kaikille.

1. KrR:n juniorit kilpailevat luokassa II Prix de Graficon kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

2. KrR: jäsenet voivat kilpailussa suorittaa samalla SRL:n C-, B- tai A-ratsastusmerkin esteratsastusosion. Molemmat merkkikokeet (koulu ja este) on tehtävä samalla tasolla, mutta ei välttämättä samalla hevosella.

3. Ilmoittautumiset ke 23.5 mennessä sähköpostitse osoitteeseen nina.suihkonen@luukku.com tai tekstiviestillä numeroon 040 7580881. KrR:n ulkopuolisten kilpailijoiden tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä laskutusosoite peruutuksen varalta.

4. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

5. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 25.5.) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

6. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 26.5. klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!

7. Lähtömaksu 8 euroa KrR:n jäseniltä ja 10 euroa muilta maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

9. Sijoittuneille ruusuke– ja esinepalkinnot.

10. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Nina Suihkonen puh. 040 7580881 (iltaisin).

11. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu buffetti.

12. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi