Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2007 > Prix de Lone, Kilpailukutsu

Prix de Lone, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään Prix de Lone –yhdistettyyn koulu-ja esteratsastuskilpailuun, joka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa (Västergårdintie) sunnuntaina 29.4.2007 alkaen klo 10.00.

Luokka I

Kouluratsastus: Perusmerkin koulukoe

Esteratsastus: 40 cm, arv. A.2.0

Luokka II

Kouluratsastus: C:1 (2000)

Esteratsastus: 70 cm,(shetlanninponit 10 cm tasoitus), arv. 367.1

1. Kilpailu on avoin KrR:a edustaville junioreille. Osaanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajaliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat.

2. Luokka I on avoin niille, jotka eivät ole osallistuneet helppo B -tason kouluratsastuskilpailuihin, 70 cm esteratsastuskilpailuihin tai sitä korkeampiin luokkiin. Luokka II on avoin kaikille seuran junioreille. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

3. Prix de Lone- kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden sijalukujen summa on pienin. Mikäli useammalla on sama summa, ratkaisee koululuokan sijaluku. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on suoritettava samalla ratsulla.

4. Ilmoittautumiset ke 25.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen nina.suihkonen@luukku.com tai tekstiviestillä numeroon
040 7580881.

5. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

6. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Osallistumisen peruutus on ilmoitettava viimeistään perjantaihin 27.4. kello 18.00 mennessä edellä mainittuun puhelinnumeroon.

7. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 28.4. klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

8. Lähtömaksu 10 euroa maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla.

10. Sijoittuneille ruusukepalkinnot.

11. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Nina Suihkonen puh. 040 7580881 (iltaisin).

12. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu buffetti.

13. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi