Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2007 > Prix de Mattsson, Kilpailukutsu

Prix de Mattsson, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Prix de Mattsson – esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa (Västergårdintie) sunnuntaina 26.8.2007 klo 12.00

Luokka I

A. 60 cm, avoin ratsukoille, jotka eivät osallistu luokkaan III (shetlanninponit 10 cm tasoitus) arv. 367.1

B. 60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, jotka eivät osallistu luokkaan III (shetlanninponit 10 cm tasoitus) arv. 367.1

Luokka II

80 cm, arv. 367.1

Luokka III

100 cm, (ponit 10 cm tasoitus), arv. 367.1

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa II Prix de Mattsson kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

2. Ilmoittautumiset ke 22.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen nina.suihkonen@luukku.com tai tekstiviestillä numeroon 040 7580881. KrR:n ulkopuolisten kilpailijoiden tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä laskutusosoite peruutuksen varalta.

3. Mikäli luokassa on alle kolmw osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

4. Peruuttamattomat kisailmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 24.8.) kello 18.00 mennessä edellä annettuun puhelinnumeroon.

5. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 25.8. klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!

6. Säävaraus: kilpailut perutaan, jos kenttä ei ole kunnossa.

7. Lähtömaksu on 8 eur KrR:n jäseniltä ja 10 eur muilta. Lähtömaksu maksetaan kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!

9. Sijoittuneille esine- ja ruusukepalkinnot.

10. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Nina Suihkonen puh. 040 7580881 (iltaisin)

11. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu puffetti.