Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2008 > Jaakon Palkinto, Kilpailukutsu

Jaakon Palkinto, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry.

K I L P A I L U K U T S U

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Jaakon Palkinto –kouluratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 5.10.2008 klo. 9.00

Luokka I

A. Helppo C:2 (2000), avoin aluetasolla starttaamattomille ratsukoille

B. Helppo C:2 (2000), avoin tuntiratsastajille opetushevosilla

Luokka II

K.N.-Special, avoin kaikille

Luokka III

Helppo B:0 (2000), avoin kaikille

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokissa II ja III Jaakon Palkinto -kiertopalkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman pistemäärän luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama hevonen osallistuu useampaan luokkaan, otetaan vain vaikeamman luokan tulos huomioon kiertopalkintokilpailussa.

2. Osallistujien tulee olla jonkun ratsastusseuran jäseniä.

3. Ilmoittautumiset ke 1.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen hanna.hellstedt(at)kolumbus.fi tai tekstiviestillä numeroon 040-7364263. KrR:n ulkopuolisten kilpailijoiden tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä laskutusosoite peruutuksen varalta.

4. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 3.10.) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

5. Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää.

6. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

7. Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 10 euroa, muilta 12 euroa. Lähtömaksu maksetaan kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

9. Lähtöajat nähtävissä seuran kotisivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 4.10. klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

10. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

11. Säävaraus: kilpailut järjestetään vain mikäli kenttä on kunnossa.

12. Tiedustelut Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Hanna Hellstedt puh. 040-7364263.

13. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu buffetti.

14. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi

T E R V E T U L O A !