Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2008 > Jorvas Derby, Kilpailukutsu

Jorvas Derby, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Jorvas Derby –maastoesteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoululla Jorvaksessa (Västergårdintie) sunnuntaina 17.8.2008 klo 12.00

Luokka I

Jorvas Derby, max. 60 cm, arv. A, ihanneaika +/-5, avoin kaikille

Luokka II

Jorvas Derby, max. 80 cm, arv. A, ihanneaika +/-5, avoin kaikille

1. KrR:n jäsenet kilpailevat Jorvas Derby –kiertopalkinnosta, kiertopalkinto jaetaan luokassa I.

2. Maksimiaika on 5 minuuttia ihanneajasta. Kielloista ei hylätä. Viimeisen esteen jälkeen ainoat hyväksytyt askellajit ovat ravi tai laukka, käynti tai pysähtyminen aiheuttaa tuloksen hylkäämisen. Ulkopuolinen apu esim. ajan huutaminen suorituksen aikana kielletty. Kellon käyttö kielletty. Turvaliivin käyttö on pakollista.

3. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

4. Jorvas Derbyn esteistä osa on luonnonesteitä ja rata on pääasiassa nurmipohjainen.

5. Ilmoittautumiset ke 13.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen hanna.hellstedt(at)kolumbus.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 7364263. KrR:n ulkopuolisten kilpailijoiden tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä laskutusosoite peruutuksen varalta.

6. Mikäli luokkaan osallistuu alle 3 osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

7. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutus kisaan on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 15.8.) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

8. Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 16.8. klo 12 alkaen, ja Jorvaksen tallilla p. 22 11 708. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!

9. Lähtömaksu 10 euroa KrR:n jäseniltä ja 12 euroa muilta maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan.Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

10. Verryttely hiekkakentällä.

11. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

12. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Hanna Hellstedt puh. 040 7364263.

13. Säävaraus. Kilpailut perutaan, jos rata ei ole turvallisessa kunnossa. Mikäli kilpailuviikonloppuna on sateinen keli, varmista edellisenä iltana KrR:n sivuilta www.kirkkonummenratsastajat.fi tai numerosta 040 7364263 (klo 19-20), että kisat pidetään.

14. Kilpailupaikalla on hyvin varustettu buffetti.

15. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi