Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2008 > Kalkkis Cup, Kilpailukutsu

Kalkkis Cup, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry.

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään Kalkkis Cup -seniorikilpailuun. Kilpailut käydään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 26.10 klo. 10.00

Kilpailuun ovat velvoitettuja osallistumaan kaikki 30-vuotiaat ja vanhemmat tunti/harrastajaratsastajat. Tarkoitus on voittaa itsensä ja mahdollisesti muutama kanssakilpailija siinä sivussa.

Kouluratsastus:

C-merkin kouluratsastusohjelma

Esteratsastus:

maksimi estekorkeus 40 - 50 cm

1. Kilpailuun saavat osallistua kaikki 30-vuotiaat ja vanhemmat harrastelijaratsastajat, jotka eivät ole startanneet aluekisoissa. Osallistumisoikeus on vain Kirkkonummen Ratsastajat ry:n jäsenillä. Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat. Myös henkilöllisyystodistus on esitettävä tarvittaessa.

2. Kalkkis cup -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden yhteenlasketut sijalukupisteet ovat pienimmät. Mikäli useammalla on sama sijalukupistemäärä ratkaisee koululuokan sijaluku.

3. Ratsukko saa halutessaan osallistua yhteen osakokeeseen (koulu- tai este) mutta silloin tämä ratsukko ei kilpaile kiertopalkinnosta.

4. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on tehtävä samalla ratsulla.

5. Ilmoittautumiset ke 22.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen hanna.hellstedt(at)kolumbus.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 7364263. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava myös osallistujan ikä.

6. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 24.10.) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

7. Lähtömaksu 12 euroa (10 euroa jos osallistuu vain yhteen osakokeeseen) maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla.

9. Säävaraus: mikäli kenttä ei ole kunnossa, kisat peruutetaan.

10. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

11. Tiedustelut Tove-Maria Holmasto, puh. 09-22 11 708 tai Hanna Hellstedt puh. 040 7364263.

12. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu puffetti.