Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2008 > Kevätlautanen, Kilpailukutsu

Kevätlautanen, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

K I L P A I L U K U T S U

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Kevätlautanen–kouluratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa (Västergårdintie) sunnuntaina 11.5.2008 alkaen klo 10.00.

Luokka I

Perusmerkin koulukoe, avoin ratsukoille jotka eivät ole osallistuneet seuratasolla helppo B-tason kouluratsastuskilpailuihin

Luokka II

A. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin aluetasolla starttaamattomille ratsukoille.

B. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla.

Luokka III

B-merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille.

Luokka IV

A-merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille.

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokissa III ja IV samalla Kevätlautanen–kiertopalkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman tulosprosentin luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama ratsukko osallistuu useampaan luokkaan, huomioidaan vain vaikeimman luokan tulos.

2. KrR:n jäsenet voivat kilpailuissa suorittaa samalla SRL:n C-, B- tai A-ratsastusmerkin kouluratsastusosion. Esteosio ratsastetaan Prix de Graficonin yhteydessä. Molemmat osakokeet on ratsastettava samalla tasolla, mutta ei välttämättä samalla hevosella.

3. Ilmoittautumiset ke 7.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen hanna.hellstedt(at)kolumbus.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 7364263. KrR:n ulkopuolisten kilpailijoiden tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä laskutusosoite peruutuksen varalta.

4. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

5. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutus kisaan on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 9.5) kello 18.00 mennessä edellä mainittuun puhelinnumeroon.

6. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 10.5. klo 12 alkaen, ja Jorvaksen tallilla p. 22 11 708. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

7. Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 10 euroa, muilta 12 euroa. Lähtömaksu maksetaan kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

9. Sijoittuneille ruusuke- ja esinepalkinnot.

10. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Hanna Hellstedt puh. 040 7364263.

11. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu buffetti.

12. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi

T E R V E T U L O A !