Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2008 > Pollux, Kilpailukutsu

Pollux, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry.

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Pollux–esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa lauantaina 25.10. klo. 10.00

Luokka I

40, 60 tai 80 cm. Jokainen ratsukko hyppää radan oman estekorkeutensa (40-80 cm) mukaan. Ratsastuksenopettaja määrää miltä korkeudelta ratsukko suorittaa radan.

Ilmoittautumisen jälkeen ratsukon taso tarkistetaan. (shetlanninponit 10 cm tasoitus)

1. Kisaan voivat osallistua alle 18-vuotiaat ja 18-vuotiaat ratsastajat, joilla ei ole sijoituksia aluetason este- tai kenttäkisoista. Osallistujien tulee olla joko KrR:n jäseniä tai heillä on oltava Green Card.

2. Kisa ratsastetaan Kirkkonummen ratsastuskoulun hevosilla ja poneilla.

3. Ilmoittautumiset ke 22.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen hanna.hellstedt(at)kolumbus.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 7364263. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava myös osallistujan ikä.

4. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (to 23.10) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

5. Lähtömaksu 10 eur maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat, tai Green Card –kortti.

6. Säävaraus: kilpailut perutaan, jos kenttä ei ole kunnossa.

8. Sijoittuneille Polluxin lahjoittamat palkinnot. Kaikille kunniakirjat.

9. Tiedustelut Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Hanna Hellstedt puh. 040 7364263.

10. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu buffetti.