Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2008 > Prix de Graficon, Kilpailukutsu

Prix de Graficon, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Prix de Graficon –esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 25.5.2008 klo 12.

Luokka I

A. C-merkin esteratsastuskoe 50-60 cm, avoin ratsukoille, jotka eivät osallistu luokkaan III Arv. A.2.0

B. C-merkin esteratsastuskoe 50-60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, jotka eivät osallistu luokkaan III Arv. A.2.0

Luokka II

B-merkin esteratsastuskoe 70-80 cm, ponit 10 cm tasoitus. Arv. 367.1 (A.2), avoin kaikille.

Luokka III

A-merkin esteratsastuskoe 90-100 cm, ponit 10 cm tasoitus. Arv. 367.1 (A.2), avoin kaikille.

1. KrR:n juniorit kilpailevat luokassa II Prix de Graficon -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

2. KrR:n jäsenet voivat kilpailussa suorittaa samalla SRL:n C-, B- tai A-ratsastusmerkin esteratsastusosion. Molemmat merkkikokeet (koulu ja este) on tehtävä samalla tasolla, mutta ei välttämättä samalla hevosella.

3. Ilmoittautumiset ke 21.5 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hanna.hellstedt(at)kolumbus.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 7364263. KrR:n ulkopuolisten kilpailijoiden tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä laskutusosoite peruutuksen varalta.

4. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

5. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 23.5.) kello 18.00 mennessä ylhäällä olevaan puhelinnumeroon.

6. Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 24.5. klo 12 alkaen, ja Jorvaksen tallilla p. 22 11 708. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!

7. Lähtömaksu 10 euroa KrR:n jäseniltä ja 12 euroa muilta maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

9. Sijoittuneille ruusuke– ja esinepalkinnot.

10. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Hanna Hellstedt puh. 040 7364263.

11. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu buffetti.

12. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi