Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2008 > Prix de Lone, Kilpailukutsu

Prix de Lone, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään Prix de Lone –yhdistettyyn koulu- ja esteratsastuskilpailuun, joka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa (Västergårdintie) sunnuntaina 20.4.2008 alkaen klo 10.00.

Luokka I

Kouluratsastus: Perusmerkin koulukoe

Esteratsastus: 40 cm, arv. A.2.0

Luokka II

Kouluratsastus: C:1 (2000)

Esteratsastus: 70 cm, (shetlanninponit 10 cm tasoitus), arv. 367.1

1. Kilpailu on avoin KrR:a edustaville junioreille. Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat.

2. Luokka I on avoin niille, jotka eivät ole osallistuneet helppo B -tason kouluratsastuskilpailuihin, 70 cm esteratsastuskilpailuihin tai sitä korkeampiin luokkiin. Luokka II on avoin kaikille seuran junioreille, ja seuran juniorit kilpailevat luokassa II Prix de Lone -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

3. Prix de Lone -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden sijalukujen summa luokassa II on pienin. Mikäli useammalla on sama summa, ratkaisee koululuokan sijaluku. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on suoritettava samalla ratsulla.

4. Ilmoittautumiset ke 16.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen hanna.hellstedt(at)kolumbus.fi tai tekstiviestillä numeroon 040 7364263.

5. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

6. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Osallistumisen peruutus on ilmoitettava viimeistään perjantaihin 18.4. kello 18.00 mennessä edellä mainittuun puhelinnumeroon.

7. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 19.4. klo 12 alkaen, ja Jorvaksen tallilla p. 22 11 708. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

8. Lähtömaksu 12 euroa maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla.

10. Sijoittuneille ruusukepalkinnot.

11. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Hanna Hellstedt puh. 040 7364263.

12. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu buffetti.

13. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi