Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2008 > Prix de Mattsson, Kilpailukutsu

Prix de Mattsson, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Prix de Mattsson –esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa (Västergårdintie) sunnuntaina 28.9.2008 klo 12.00

Luokka I

40 cm, avoin kaikille, jotka eivät osallistu luokkiin III tai IV

Luokka II

A. 60 cm, avoin ratsukoille, jotka eivät osallistu luokkaan IV (shetlanninponit 10 cm tasoitus) arv. 367.1

B. 60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, jotka eivät osallistu luokkaan IV (shetlanninponit 10 cm tasoitus) arv. 367.1

Luokka III

80 cm, arv. 367.1

Luokka IV

100 cm, (ponit 10 cm tasoitus), arv. 367.1

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa III Prix de Mattsson -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

2. Ilmoittautumiset ke 24.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen hanna.hellstedt(at)kolumbus.fi tai tekstiviestillä numeroon 040-7364263. KrR:n ulkopuolisten kilpailijoiden tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä laskutusosoite peruutuksen varalta.

3. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

4. Peruuttamattomat kisailmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 26.9.) kello 18.00 mennessä edellä annettuun puhelinnumeroon.

5. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 27.9. klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!

6. Säävaraus: kilpailut perutaan, jos kenttä ei ole kunnossa.

7. Lähtömaksu on 10 eur KrR:n jäseniltä ja 12 eur muilta. Lähtömaksu maksetaan kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

9. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

10. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Hanna Hellstedt puh. 040 7364263.

11. Kilpailupaikalla toimii hyvin varustettu buffetti.