Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2009 > Jaakon Palkinto, Kilpailukutsu

Jaakon Palkinto, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

K I L P A I L U K U T S U

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Jaakon Palkinto–kouluratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 13.9.2009 klo 9.00

Luokka I A. Helppo C:2 (2000), avoin aluetasolla starttaamattomille ratsukoille

B. Helppo C:2 (2000), avoin tuntiratsastajille opetushevosilla

Luokka II    K.N.-Special, avoin kaikille

Luokka III  Helppo B:0 (2000), avoin kaikille

1.                         KrR:n jäsenet kilpailevat luokissa II ja III Jaakon Palkinto -kiertopalkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman pistemäärän luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama hevonen osallistuu useampaan luokkaan, otetaan vain vaikeamman luokan tulos huomioon kiertopalkintokilpailussa.

2.                         Luokka I toimii kouluosakokeena Kalkkis Cupissa, joka on tarkoitettu KrR:n vähintään 30-v. harrastelijaratsastajille. Tämän vuoksi etusijalla luokkaan I saavat osallistua ne, jotka kisaavat Kalkkis Cupia. Kalkkis Cupin esteosuus ratsastetaan Prix de Mattssonin yhteydessä. Tarkemmat ohjeet Kalkkis Cupista erikseen.

3.                         Osallistujien tulee olla jonkun ratsastusseuran jäseniä.

4.                         Ilmoittautumiset ke 9.9. mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> ilmoittautuminen. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen hanna.hellstedt(at)kolumbus.fi

5.                         Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 11.9.) kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 040-7364263.

6.                         Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää.

7.                         Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

8.                         Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 10 euroa, muilta 12 euroa. Lähtömaksu maksetaan

kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

9.                         Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.

10.                       Siisti ratsastusasu.

11.                       Lähtöajat nähtävissä seuran kotisivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 12.9. klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

12.                       Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

13.                       Säävaraus: kilpailut järjestetään vain mikäli kenttä on kunnossa.

14.                       Tiedustelut Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Hanna Hellstedt puh. 040-7364263.

15.                       Kilpailupaikalla toimii buffetti.

16.                       Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi

T E R V E T U L O A !