Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2009 > Jorvas Derby, Kilpailukutsu

Jorvas Derby, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Jorvas Derby –maastoesteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoululla Jorvaksessa  (Västergårdintie)

JORVAS DERBYÄ EI JÄRJESTETÄ VUONNA 2009

Luokka I       Jorvas Derby, max. 60 cm, arv. A, ihanneaika +/-5,  avoin kaikille
Luokka II     Jorvas Derby, max. 80 cm, arv. A, ihanneaika +/-5,  avoin kaikille

1. KrR:n jäsenet kilpailevat Jorvas Derby –kiertopalkinnosta, kiertopalkinto jaetaan luokassa I.
  2. Maksimiaika on 5 minuuttia ihanneajasta. Kielloista ei hylätä. Viimeisen esteen jälkeen ainoat hyväksytyt askellajit ovat ravi tai laukka, käynti tai pysähtyminen aiheuttaa tuloksen hylkäämisen. Ulkopuolinen apu esim. ajan huutaminen suorituksen aikana kielletty. Kellon käyttö kielletty. Turvaliivin ja turvakypärän käyttö on pakollista.
  3. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
  4. Jorvas Derbyn esteistä osa on luonnonesteitä ja rata on pääasiassa nurmipohjainen.
  5. Ilmoittautumiset x.x. mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen hanna.hellstedt@kolumbus.fi
  6. Mikäli luokkaan osallistuu alle 3 osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  7. Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutus kisaan on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (x.x.) kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 040 7364263.
  8. Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi x.x. klo 12 alkaen, ja Jorvaksen tallilla p. 22 11 708. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!
  9. Lähtömaksu 10 euroa KrR:n jäseniltä ja 12 euroa muilta maksetaan ennen omaa starttia kansliaan. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.
  10. Verryttely hiekkakentällä.
  11. Siisti ratsastusasu.
  12. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  13. Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Hanna Hellstedt puh. 040 7364263.
  14. Säävaraus. Kilpailut perutaan, jos rata ei ole turvallisessa kunnossa. Mikäli kilpailuviikonloppuna on sateinen keli, varmista edellisenä iltana KrR:n sivuilta www.kirkkonummenratsastajat.fi tai numerosta 040 7364263 (klo 19-20), että kisat pidetään.
  15. Kilpailupaikalla buffetti.
  16. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi