Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2009 > Kalkkis Cup, Kilpailukutsu

Kalkkis Cup, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään Kalkkis Cup -seniorikilpailuun.

Kilpailut käydään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa Jaakon Palkinnon 13.9.2009 ja Prix de Mattssonin 30.8.2009 yhteydessä. Jaakon Palkinnossa ratsastetaan kouluosuus ja Prix de Mattsonissa esteosuus.

Kilpailuun ovat velvoitettuja osallistumaan kaikki 30-vuotiaat ja vanhemmat tunti/harrastajaratsastajat. Tarkoitus on voittaa itsensä ja mahdollisesti muutama kanssakilpailija siinä sivussa.

Kouluratsastus:                           Helppo C:2 (2000)                      Jaakon palkinto 13.9.2009

Esteratsastus:                             40cm arv. 367.1                           Prix de Mattsson 30.8.2009

1.                        Kilpailuun saavat osallistua kaikki 30-vuotiaat ja vanhemmat harrastelijaratsastajat, jotka eivät ole startanneet aluekisoissa. Osallistumisoikeus on vain Kirkkonummen Ratsastajat ry:n jäsenillä. Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat. Myös henkilöllisyystodistus on esitettävä tarvittaessa.

2.                         Kalkkis Cup -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden yhteenlasketut sijalukupisteet ovat pienimmät. Mikäli useammalla on sama sijalukupistemäärä ratkaisee koululuokan sijaluku.

Sijaluvut muutetaan Jaakon Palkinnon ja Prix de Mattsonin tuloksista seuraavasti:

mallitulos Jaakon Palkinto                                                                pisteet Kalkkis Cupin kouluosioon

1.Armi Avotaivutus (ei osallistu Kalkkis Cupiin)

2.Kaarlo Keskiravi (osallistuu Kalkkikseen)                                1 p.

3.Pentti Pohkeenväistö (ei osallistu Kalkkikseen)

4.Kiira Kiemuraura (osallistuu Kalkkikseen)                               2 p.

mallitulos Prix de Mattsson                                                             pisteet Kalkkis Cupin esteosioon

1.Osmo Okseri (ei osallistu Kalkkikseen)

2.Tarja Trippeli (ei osallistu Kalkkikseen)

3.Kaarlo Keskiravi (osallistuu Kalkkikseen)                                1 p.

4.Mira Muuri (ei osallistu Kalkkikseen)

5.Kiira Kiemuraura (osallistuu Kalkkikseen)                               2 p.

Kaarlo Keskiravi saisi yhteispistemäärän 2 pistettä, ja Kiira Kiemuraura yhteensä 4 pistettä, joten Kaarlo voittaisi Kalkkis Cupin.

3.                         Ratsukko saa halutessaan osallistua yhteen osakokeeseen (koulu- tai este) mutta silloin tämä ratsukko ei kilpaile kiertopalkinnosta.