Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2009 > Pollux, Kilpailukutsu

Pollux, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Pollux–esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 27.9. klo. 10.00

Luokka I          40, 60 tai 80 cm. Jokainen ratsukko hyppää radan oman estekorkeutensa (40-80 cm) mukaan. Ratsastuksenopettaja määrää miltä korkeudelta ratsukko suorittaa radan. Arv. 367.1, lisäksi ratsukko voi kieltää enintään neljä kertaa, jonka jälkeen suoritus hylätään.

Ilmoittautumisen jälkeen ratsukon taso tarkistetaan.

(shetlanninponit 10 cm tasoitus)

1.     Kisaan voivat osallistua alle 18-vuotiaat ja 18-vuotiaat ratsastajat, joilla ei ole sijoituksia aluetason este- tai kenttäkisoista. Osallistujien tulee olla joko KrR:n jäseniä tai heillä on oltava Green Card.

2.    Kisa ratsastetaan Kirkkonummen ratsastuskoulun hevosilla ja poneilla.

3.    Ilmoittautumiset ke 23.9. mennessä suoraan tallin seinällä olevaan listaan. Jos et pääse kirjoittamaan nimeäsi tallille listaan, voit soittaa tallille 09-2211708 tai ilmoittautua tekstiviestillä numeroon 040-7364263.

4.    Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava myös osallistujan ikä.

5.    Peruuttamattomat kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 25.9.) kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 040-7364263.

6.    Lähtömaksu 10 eur maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat, tai Green Card –kortti.

7.    Säävaraus: kilpailut perutaan, jos kenttä ei ole kunnossa.

8.    Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.

9.    Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen.

10.  Sijoittuneille Polluxin lahjoittamat palkinnot. Kaikille kunniakirjat.

11.   Tiedustelut Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai Hanna Hellstedt puh. 040 7364263.

12.  Kilpailupaikalla toimii buffetti.