Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2010 > Hiihtoestekisat, Kilpailukutsu

Hiihtoestekisat, Kilpailukutsu

KISA PERUUTETTU RUNSAAN LUMEN TAKIA!

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin hiihtoesteratsastuksen harjoituskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoululla Jorvaksessa sunnuntaina 14.2.2010 klo 10.00.

Kaikki valjakot (hevonen, ratsastaja ja hiihtäjä) kilpailevat samassa luokassa. Kilpailu käydään soveltaen hiihtoestesäännöillä, jotka löytyvät osoitteesta http://tera.tky.fi/hiihtosaannot.php

Seuraavat poikkeukset/tarkennukset sääntöihin:

• esteet ~ 60 cm cm, hyppyrit max 100 cm
  • Korkeita hyppyreitä on kahden sijaan yksi ja risupuomieste on korvattu pystyesteellä.
  • Hiihtäjä saa käyttää suksia tai laskettelulautaa. Suksien on oltava kaatumisessa irtoavia. Hiihtäjällä pitää olla kypärä.
  • Ratsastajan on oltava jonkun ratsastusseuran jäsen, hiihtäjä kilpailee omalla vastuulla.

1. Ilmoittautumiset torstaihin 4.2 mennessä  Kirkkonummen ratsastuskoululle, seuran puhelimeen 044-3294600 tai sähköpostitse: ilmoittautuminen@kirkkonummenratsastajat.fi
  2. Rataa saa harjoitella etukäteen, ei kuitenkaan suojasäällä.
  3. Lähtömaksu 12 eur/valjakko (6 eur ratsastajalta + 6 eur hiihtäjältä) maksetaan ennen oman startin alkua kilpailupaikan kansliaan.
  4. Säävaraus: kilpailut peruutetaan edellisenä päivänä klo 14 mennessä, jos rata ei ole kunnossa. Pakkasraja –20 astetta
  5. Peruutus kisaan tehtävä viimeistään 2 päivää ennen kisaa, eli 12.2 numeroon 044-329 4600
  6. Sijoittuneille ruusukkepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  7. Tiedustelut seuran puhelimeen 044-329 4600 tai talliin 221 1708