Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2010 > Jorvas Derby, Kilpailukutsu

Jorvas Derby, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Jorvas Derby –maastoesteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoululla Jorvaksessa  (Västergårdintie) sunnuntaina 13.6.2010 klo 12.00

Luokka I         Jorvas Derby, max. 60 cm, arv. A, ihanneaika +/-5,  avoin kaikille

Luokka II       Jorvas Derby, max. 80 cm, arv. A, ihanneaika +/-5,  avoin kaikille

1.          KrR:n jäsenet kilpailevat Jorvas Derby –kiertopalkinnosta, kiertopalkinto jaetaan luokassa I.

2.        Maksimiaika on 5 minuuttia ihanneajasta. Kielloista ei hylätä. Viimeisen esteen jälkeen ainoat hyväksytyt askellajit ovat ravi tai laukka, käynti tai pysähtyminen aiheuttaa tuloksen hylkäämisen. Ulkopuolinen apu esim. ajan huutaminen suorituksen aikana kielletty. Kellon käyttö kielletty. Turvaliivin ja turvakypärän käyttö on pakollista.

3.        Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

4.        Jorvas Derbyn esteistä osa on luonnonesteitä ja rata on pääasiassa nurmipohjainen.

5.        Ilmoittautumiset ke 9.6. mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua puhelinnumeroon 044 3294600

6.        Mikäli luokkaan osallistuu alle 3 osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

7.        Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutus kisaan on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 11.6.) kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044 3294600.

8.        Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 12.6. klo 12 alkaen, ja Jorvaksen tallilla p. 22 11 708. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!

9.        Lähtömaksu 10 euroa KrR:n jäseniltä ja 12 euroa muilta maksetaan ennen omaa starttia kansliaan. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

10.     Verryttely hiekkakentällä.

11.       Siisti ratsastusasu.

12.     Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

13.     Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai seuran puhelimeen 044 3294600.

14.     Säävaraus. Kilpailut perutaan, jos rata ei ole turvallisessa kunnossa. Mikäli kilpailuviikonloppuna on sateinen keli, varmista edellisenä iltana KrR:n sivuilta www.kirkkonummenratsastajat.fi tai numerosta 044 3294600 (klo 19-20), että kisat pidetään.

15.     Kilpailupaikalla buffetti.

16.     Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi