Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2010 > Prix de Graficon, Kilpailukutsu

Prix de Graficon, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Prix de Graficon –esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 23.5.2010 klo 12.

Luokka I          A. 50-60 cm (toimii C-merkin estekokeena), avoin ratsukoille, jotka eivät osallistu luokkaan III Arv. A.2.0

B. 50-60 cm (toimii C-merkin estekokeena), avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, jotka eivät osallistu luokkaan III  Arv. A.2.0

Luokka II        70-80 cm (toimii B-merkin estekokeena), ponit 10 cm tasoitus.

Arv. 367.1 (A.2), avoin kaikille.

Luokka III      90-100 cm (toimii A-merkin estekokeena), ponit 10 cm tasoitus.

Arv. 367.1 (A.2), avoin kaikille.

1.          KrR:n juniorit kilpailevat luokassa II Prix de Graficon -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

2.        KrR:n jäsenet voivat kilpailussa suorittaa samalla SRL:n C-, B- tai A-ratsastusmerkin esteratsastusosion. Molemmat merkkikokeet (koulu ja este) on tehtävä samalla tasolla, mutta ei välttämättä samalla hevosella.

3.        Ilmoittautumiset ke 19.5 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua seuran puhelimeen 044 3294600

4.        Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

5.        Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen kisaa (pe 21.5.) kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044 3294600.

6.        Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 22.5. klo 12 alkaen, ja Jorvaksen tallilla p. 22 11 708. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!

7.        Lähtömaksu 10 euroa KrR:n jäseniltä ja 12 euroa muilta maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla.Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

8.        Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.

9.        Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen.

10.     Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

11.       Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai seuran puhelimeen 044 3294600.

12.     Kilpailupaikalla toimii buffetti.

13.     Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi