Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2010 > Prix de Lone, Kilpailukutsu

Prix de Lone, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään Prix de Lone –yhdistettyyn koulu- ja esteratsastuskilpailuun, joka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa (Västergårdintie) sunnuntaina 18.4.2010 alkaen klo 10.00.

Luokka I             Kouluratsastus:     Perusmerkin koulukoe (ei hyväksytä merkkisuoritukseksi)

Esteratsastus:       40 cm, arv. A.2.0

Luokka II           Kouluratsastus:     C:1 (2000)

Esteratsastus:       70 cm, (shetlanninponit 10 cm tasoitus), arv. 367.1

1.          Kilpailu on avoin KrR:a edustaville junioreille. Osanottajien tulee esittää                                    kilpailunkansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on                        Kirkkonummen Ratsastajat.

2.        Luokka I on avoin niille, jotka eivät ole osallistuneet helppo B -tason                                            kouluratsastuskilpailuihin, 70 cm esteratsastuskilpailuihin tai sitä korkeampiin luokkiin.              Luokka II on avoin kaikille seuran junioreille, ja seuran juniorit kilpailevat luokassa II Prix            de Lone -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee                        ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

3.        Prix de Lone -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden            sijalukujen summa luokassa II on pienin. Mikäli useammalla on sama summa, ratkaisee            koululuokan sijaluku. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on suoritettava samalla                    ratsulla.

4.        Ilmoittautumiset ke 14.4. mennessä ensisijaisesti tallin ilmoitustaululle tai soita                            seuran puhelinnumeroon 044-329 4600.

5.        Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

6.        Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan,                                  eläinlääkärintodistusta/lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.                                  Osallistumisen peruutus on ilmoitettava viimeistään perjantaihin 16.4. kello 18.00            mennessä puhelinnumeroon 044 3294600.

7.        Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina              17.4. klo 12 alkaen, ja Jorvaksen tallilla p. 22 11 708. Ei lähdön varmistuksia. Jos et                  pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

8.        Lähtömaksu 12 euroa maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla.

9.        Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.

10.     Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen.

11.     Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

12.     Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai seuran puhelimeen 044-3294600

13.     Kilpailupaikalla buffetti.

14.     Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi

.                            TERVETULOA!