Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2011 > Hiihtoestekisat, Kilpailukutsu

Hiihtoestekisat, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry.

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin hiihtoesteratsastuksen harjoituskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoululla Jorvaksessa sunnuntaina 6.3.2011 klo 10.00.

Kaikki valjakot (hevonen, ratsastaja ja hiihtäjä) kilpailevat samassa luokassa. Kilpailu käydään soveltaen hiihtoestesäännöillä, jotka löytyvät osoitteesta http://tera.tky.fi/hiihtosaannot.php

Seuraavat poikkeukset/tarkennukset sääntöihin:

• esteet ~ 60 cm cm, hyppyrit max 100 cm
  • Korkeita hyppyreitä on kahden sijaan yksi ja risupuomieste on korvattu pystyesteellä.
  • Hiihtäjä saa käyttää laskettelusuksia tai lumilautaa. Suksien on oltava kaatumisessa irtoavia. Hiihtäjällä pitää olla kypärä ja ratsastajalla turvaliivi ja kypärä on pakollinen.
  • Ratsastajan on oltava jonkun ratsastusseuran jäsen, hiihtäjä kilpailee omalla vastuulla.

1. Ilmoittautumiset torstaihin 3.3 mennessä  Kirkkonummen ratsastuskoululle, seuran puhelimeen 044-3294600 tai netissä osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi

2. Rataa saa harjoitella etukäteen, ei kuitenkaan suojasäällä.

3. Lähtömaksu 12 eur/valjakko (6 eur ratsastajalta + 6 eur hiihtäjältä) maksetaan ennen oman startin alkua kilpailupaikan kansliaan.

4. Säävaraus: kilpailut peruutetaan viimeistään torstaina 3.3. klo 18 mennessä, jos rata ei ole kunnossa. Pakkasraja –20 astetta

5. Peruutus kisaan tehtävä viimeistään 2 päivää ennen kisaa, eli 4.3 numeroon 044-329 4600

6. Sijoittuneille ruusukkepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

7. Tiedustelut seuran puhelimeen 044-329 4600 tai talliin 221 1708