Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2011 > Jaakon Palkinto, Kilpailukutsu

Jaakon Palkinto, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

K I L P A I L U K U T S U

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Jaakon Palkinto                            –kouluratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa sunnuntaina 11.9.2011 klo 9.00

Luokka I A. Helppo C:2 (2000), avoin aluetasolla starttaamattomille ratsukoille

B. Helppo C:2 (2000), avoin tuntiratsastajille opetushevosilla

Luokka II    K.N.-Special (2009), avoin kaikille

Luokka III  Helppo B:0 (2009), avoin kaikille

1.        KrR:n jäsenet kilpailevat luokissa II ja III Jaakon Palkinto -kiertopalkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman pistemäärän luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama hevonen osallistuu useampaan luokkaan, otetaan vain vaikeamman luokan tulos huomioon kiertopalkintokilpailussa.

2.      Aikaisemmin kiertopalkinnon voittanut ratsukko, ei voi kilpailla kiertopalkinnosta luokassa II

3.      Osallistujien tulee olla jonkun ratsastusseuran jäseniä.

4.      Ilmoittautumiset ja peruutukset ke 7.9. mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> ilmoittautuminen. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua seuran puhelimeen 044-3294600. Jorvaksen tallin ratsastajat ilmoittautuu tallilla olevaan listaan.

5.      Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään ke 7.9 kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044-3294600.

6.      Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää.

7.      Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

8.      Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 10 euroa, muilta 12 euroa. Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.(HUOM! Jäsenkortti mukaan!)

9.      Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.

10.   Siisti ratsastusasu.

11.     Lähtöajat nähtävissä seuran kotisivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 10.9. klo 12 alkaen.

Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

12.   Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

13.   Säävaraus: kilpailut järjestetään vain mikäli kenttä on kunnossa.

14.   Tiedustelut seuran puhelimeen 044-3294600 tai Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708

15.   Kilpailupaikalla toimii buffetti.

16.   Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi

T E R V E T U L O A !