Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2011 > Kalkkis Cup, Kilpailukutsu

Kalkkis Cup, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry.

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään

Kalkkis Cup -seniorikilpailuun. Kilpailut käydään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa lauantaina 24.9.2011 klo 10.00

Kilpailuun ovat velvoitettuja osallistumaan kaikki 30-vuotiaat ja vanhemmat tunti/harrastajaratsastajat.   Tarkoitus on voittaa itsensä ja mahdollisesti muutama kanssakilpailija siinä sivussa.

Kouluratsastus: C-merkin koluratsastusohjelma

Esteratsastus:  40cm, paitsi 60 cm ratsukoille jotka ovat startanneet 80 cm tasolla. arv. 367.1

1.          Kilpailuun saavat osallistua kaikki 30-vuotiaat ja vanhemmat harrastelijaratsastajat, jotka eivät ole startanneet aluekisoissa. Osallistumisoikeus on vain Kirkkonummen Ratsastajat ry:n jäsenillä. Lähtömaksu 12 eur maksetaan ennen omaa starttia kanslian kilpailupaikalla. Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat. Myös henkilöllisyystodistus on esitettävä tarvittaessa.

2.        Kalkkis Cup -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden yhteenlasketut sijalukupisteet ovat pienimmät. Mikäli useammalla on sama sijalukupistemäärä ratkaisee koululuokan sijaluku.

3.        Usemmalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua,  millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

4.        Ratsukko saa halutessaan osallistua yhteen osakokeeseen (koulu- tai este) mutta silloin tämä ratsukko ei kilpaile kiertopalkinnosta.

5.        Molemmat osakokeet (koulu ja este) on tehtävä samalla ratsulla.

6.        Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään ke 21.9. mennessä suoraan tallin seinällä olevaan listaan. Jos et pääse kirjoittamaan nimeäsi tallille listaan, voit soittaa seuran puhelimeen 044-3294600 tai tallille 09-2211708.

7.        Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään ke 21.9 kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044-3294600

8.        Lähtömaksu 12 eur maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla.

9.        Siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja este osuudessa turvaliivin käyttö suositeltavaa.

10.     Lähtöajat nähtävissä seuran kotisivuilla (www.kirkkonummenratsastajat.fi) perj 23.9 klo 18.00 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse peru ilmoittautumisesi!

11.       Sijoittuneille ruusukepalkinto ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

12.     Säävaraus: kilpailut perutaan, jos kenttä ei ole kunnossa.

13.     Tiedustelut: seuran puhelimesta 044-3294600 tai Tove-Maria Holmasto 22 11 708

14.     Kilpailupaikalla toimii buffetti

15.     Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivuilla.