Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2011 > Kevätlautanen, Kilpailukutsu

Kevätlautanen, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

K I L P A I L U K U T S U

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Kevätlautanen–kouluratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa (Västergårdintie) sunnuntaina 15.5.2011 alkaen klo 9.00.

Luokka I         Perusmerkin koulukoe, avoin ratsukoille jotka eivät ole osallistuneet seuratasolla helppo B-tason kouluratsastuskilpailuihin (ei hyväksytä merkkisuoritukseksi)

Luokka II       A. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin aluetasolla starttaamattomille ratsukoille.

B. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla.

Luokka III     B-merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille.

Luokka IV       A-merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille. TÄMÄ LUOKKA PERUTTU!!

1.         KrR:n jäsenet kilpailevat luokissa III ja IV samalla Kevätlautanen–kiertopalkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman tulosprosentin luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama ratsukko osallistuu useampaan luokkaan, huomioidaan vain vaikeimman luokan tulos.

2.       KrR:n jäsenet voivat kilpailuissa suorittaa samalla SRL:n C-, B- tai A-ratsastusmerkin kouluratsastusosion. Esteosio ratsastetaan erikseen sovittuna päivänä. Molemmat osakokeet on ratsastettava samalla tasolla, mutta ei välttämättä samalla hevosella.

3.       Ilmoittautumiset ja peruutukset viim. ke 11.5. mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua puhelinnumeroon 044-3294600

4.       Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää.

5.       Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

6.       Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.

7.       Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 14.5. klo 12 alkaen,

ja Jorvaksen tallilla p. 22 11 708. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

8.       Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 10 euroa, muilta 12 euroa. Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

9.       Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.

10.    Siisti ratsastusasu.

11.      Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

12.    Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai seuran puhelimeen 044-3294600.

13.    Kilpailupaikalla buffetti.

14.    Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi

T E R V E T U L O A !