Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2011 > Prix de Graficon, Kilpailukutsu

Prix de Graficon, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Prix de Graficon –esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa TORSTAINA 2.6.2011 klo 12.

Luokka I          A. 50-60 cm, avoin ratsukoille, jotka eivät osallistu luokkaan III Arv. 367.1

B. 50-60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, jotka eivät osallistu luokkaan III  Arv. 367.1

Luokka II        70-80 cm, ponit 10 cm tasoitus. Arv. 367.1 (A.2), avoin kaikille.

Luokka III      90-100 cm, ponit 10 cm tasoitus.  Arv. 367.1 (A.2), avoin kaikille.

1.          KrR:n juniorit kilpailevat luokassa II Prix de Graficon -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

2.        Ilmoittautumiset ja peruutukset viim. ma 30.5 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua seuran puhelimeen 044 3294600

3.        Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

4.        Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.

5.        Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi keskiviikkona 1.6. klo 18 alkaen, ja Jorvaksen tallilla p. 22 11 708. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!

6.        Lähtömaksu 10 euroa KrR:n jäseniltä ja 12 euroa muilta maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

7.        Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.

8.        Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen.

9.        Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

10.     Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai seuran puhelimeen 044 3294600.

11.       Kilpailupaikalla toimii buffetti.

12.     Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi