Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2011 > Prix de Lone, Kilpailukutsu

Prix de Lone, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään Prix de Lone –yhdistettyyn koulu- ja esteratsastuskilpailuun, joka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa (Västergårdintie) LAUANTAINA 7.5.2011 alkaen klo 10.00.

Luokka I             Kouluratsastus:     Perusmerkin koulukoe (ei hyväksytä merkkisuoritukseksi)

Esteratsastus:       40 cm, arv. A.2.0

Luokka II           Kouluratsastus:     C:1 (2000)

Esteratsastus:       70 cm, (shetlanninponit 10 cm tasoitus), arv. 367.1

1.          Kilpailu on avoin KrR:a edustaville junioreille. Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat.

2.        Luokka I on avoin niille, jotka eivät ole osallistuneet helppo B -tason kouluratsastuskilpailuihin, 70 cm esteratsastuskilpailuihin tai sitä korkeampiin luokkiin. Luokka II on avoin kaikille seuran junioreille,

ja seuran juniorit kilpailevat luokassa II Prix de Lone -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

3.        Prix de Lone -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden sijalukujen summa luokassa II on pienin. Mikäli useammalla on sama summa, ratkaisee koululuokan sijaluku. Molemmat

osakokeet (koulu ja este) on suoritettava samalla ratsulla.

4.        Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään ti 3.5. mennessä suoraan tallin seinällä olevaan listaan.

Jos et pääse kirjoittamaan nimeäsi listaan, voit soittaa seuran puhelimeen 044-329 4600 tai tallille

5.        Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

6.        Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/

lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.

7.        Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi perjantaina 6.5. klo 18 alkaen,

ja Jorvaksen tallilla p. 22 11 708. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

8.        Lähtömaksu 12 euroa maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla.

9.        Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.

10.     Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen.

11.       Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

12.     Tiedustelut: Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708 tai seuran puhelimeen 044-3294600

13.     Kilpailupaikalla buffetti.

14.     Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi