Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2011 > Prix de Mattsson, Kilpailukutsu

Prix de Mattsson, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Prix de Mattsson -esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Kirkkonummen Ratsastuskoulun kentällä Jorvaksessa (Västergårdintie) sunnuntaina 28.8.2011 klo 12.00

Luokka I          40 cm, avoin kaikille, jotka eivät osallistu luokkiin III tai IV arv. 367.1

Luokka II        A. 60 cm, avoin ratsukoille, jotka eivät osallistu luokkaan IV (shetlanninponit 10 cm tasoitus) arv. 367.1

B. 60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, jotka eivät osallistu luokkaan IV (shetlanninponit 10 cm tasoitus) arv. 367.1

Luokka III      80 cm, arv. 367.1

Luokka IV        100 cm, (ponit 10 cm tasoitus), arv. 367.1

1.          KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa III Prix de Mattsson -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

2.        Ilmoittautumiset ja peruutukset ke 24.8. mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> ilmoittautuminen. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit soittaa seuran puhelimeen 044-3294600

3.        Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

4.        Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään ke 24.8 kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044-3294600.

5.        Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 27.8. klo 12 alkaen.

Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

6.        Säävaraus: kilpailut perutaan, jos kenttä ei ole kunnossa.

7.        Lähtömaksu on 10 eur KrR:n jäseniltä ja 12 eur muilta. Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

8.        Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.

9.        Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttö suositeltavaa.

10.     Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

11.       Tiedustelut: Seuran puhelin 044-3294600 tai Tove-Maria Holmasto p. 22 11 708.

12.     Kilpailupaikalla toimii buffetti.