Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2012 > Kevätlautanen, Kilpailukutsu

Kevätlautanen, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

K I L P A I L U K U T S U

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Kevätlautanen–kouluratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Rauhalan tallin kentällä Luomassa (Rauhalantie 161) sunnuntaina 20.5.2012 alkaen klo 9.00.

Luokka I          Perusmerkin koulukoe, avoin ratsukoille jotka eivät ole osallistuneet seuratasolla helppo B-tason kouluratsastuskilpailuihin

Luokka II       A. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin aluetasolla starttaamattomille ratsukoille.

B. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla.

Luokka III     B-merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille.

Luokka IV      Aikuisratsastusmerkin kouluohjelma (2010), avoin kaikille

1.         KrR:n jäsenet kilpailevat luokissa III ja IV samalla Kevätlautanen–kiertopalkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman tulosprosentin luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama ratsukko osallistuu useampaan luokkaan, huomioidaan vain vaikeimman luokan tulos.

2.       KrR:n jäsenet voivat kilpailuissa suorittaa samalla SRL:n Perusmerkin, C- B- tai aikusratsatusmerkin kouluratsastusosion. Esteosio ratsastetaan Prix de Graficon –kilpailun yhteydessä. Molemmat osakokeet on ratsastettava samalla tasolla, mutta ei välttämättä samalla hevosella.

3.       Ilmoittautumiset ja peruutukset viim. ke 16.5. mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua puhelinnumeroon 044-3294600

4.       Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää.

5.       Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

6.       Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/lääkärin-todistusta vastaan ei tarvitse maksaa.

7.       Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 19.5. klo 12 alkaen, ja Rauhalan tallilla. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

8.       Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 10 euroa, muilta 15 euroa. Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.

9.       Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.

10.    Siisti ratsastusasu.

11.      Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

12.    Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600.

13.    Kilpailupaikalla buffetti.

14.    Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi

T E R V E T U L O A !