Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2012 > Prix de Lone, Kilpailukutsu

Prix de Lone, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään Prix de Lone –yhdistettyyn koulu- ja esteratsastuskilpailuun, joka pidetään Rauhalan tallin kentällä Luomassa (Rauhalantie 161) Sunnuntaina 6.5.2012 alkaen klo 10.00.

Luokka I             Kouluratsastus:     Perusmerkin koulukoe (ei hyväksytä merkkisuoritukseksi)

Esteratsastus:       40 cm, arv. A.2.0

Luokka II           Kouluratsastus:     C:1 (2000)

Esteratsastus:       60 cm, (shetlanninponit 10 cm tasoitus), arv. 367.1

1.          Kilpailu on avoin KrR:a edustaville junioreille. Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat.

2.        Luokka I on avoin niille, jotka eivät ole osallistuneet helppo B -tason kouluratsastuskilpailuihin, 60 cm esteratsastuskilpailuihin tai sitä korkeampiin luokkiin. Luokka II on avoin kaikille seuran junioreille, ja seuran juniorit kilpailevat luokassa II Prix de Lone –kiertopalkinnosta (luokassa I jos ei ole tarpeeksi osallistujia luokassa II). Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.

3.        Prix de Lone -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden sijalukujen summa luokassa II (tai I) on pienin. Mikäli useammalla on sama summa, ratkaisee koululuokan sijaluku. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on suoritettava samalla ratsulla.

4.        Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään ke 2.5. mennessä suoraan tallin seinällä olevaan listaan,  tai www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut.

5.        Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.

6.        Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/lääkärin- todistusta vastaan ei tarvitse maksaa.

7.        Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 5.5. klo 18 alkaen, ja Rauhalan tallilla. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!

8.        Lähtömaksu 12 euroa maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla.

9.        Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.

10.     Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja esteissä turvaliivin käyttö suositeltavaa.

11.       Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.

12.     Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600

13.     Kilpailupaikalla buffetti.

14.     Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi