Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2013 > Prix de Graficon, Kilpailukutsu

Prix de Graficon, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Prix de Graficon–esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Rauhalan tallin kentällä Luomassa (Rauhalantie 161) sunnuntaina 12.5.2013 klo 12.

Luokka I            ristikko, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka II          A. 50-60 cm, avoin kaikille arv. 367.1
                          B. 50-60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, arv. 367.1
Luokka III        70-80 cm avoin kaikille, arv. 367.1

1.          KrR:n juniorit kilpailevat luokassa II ja III (luokassa II, jos ei tarpeeksi osallistujia luokassa III). Prix de Graficon -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
2.        Ilmoittautumiset ja peruutukset viim. ke 8.5 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua seuran puhelimeen 044-3294600
3.        Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
4.        Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
5.        Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 11.5. klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!
6.        Lähtömaksu 10 euroa KrR:n jäseniltä ja 15 euroa muilta maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla.Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.
7.        Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.
8.        Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttö on suositeltavaa.
9.        Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
10.     Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600.
11.       Kilpailupaikalla toimii buffetti.
12.     Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi