Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2013 > Prix de Lone, Kilpailukutsu

Prix de Lone, Kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään Prix de Lone –yhdistettyyn koulu- ja esteratsastuskilpailuun, joka pidetään Rauhalan tallin kentällä Luomassa (Rauhalantie 161) Sunnuntaina 26.5.2013 alkaen klo 10.00. HUOM UUSI PÄIVÄ!

Luokka I             Kouluratsastus:     C:1 (2000)
                            Esteratsastus:       40 cm tai 60 cm (ratsastajan tason mukaan) arv. 367.1
                            HUOM! Esteosuus avoinna myös senioreille rataharjoituksena.

1.          Kilpailu on avoin KrR:a edustaville junioreille. Esteosuus on avoin myös seuran senioreille, rataharjoituksena.Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat.
2.        Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
3.        Prix de Lone -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden sijalukujen summa on pienin. Mikäli useammalla on sama summa, ratkaisee koululuokan sijaluku. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on suoritettava samalla ratsulla.
4.        Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään ke 22.5. mennessä suoraan tallin seinällä olevaan listaan,  tai www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut.
5.        Mikäli kilpailussa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
6.        Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
7.        Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 25.5. klo 12 alkaen, ja Rauhalan tallilla. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
8.        Lähtömaksu 12 euroa maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla. Myös rataharjoituksiin osallistuvilta senioreilta.
9.        Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.
10.     Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja esteosuudessa turvaliivin käyttö on suositeltavaa.
11.       Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
12.     Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600
13.     Kilpailupaikalla buffetti.
14.     Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi