Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2013 > Prix de Mattsson, Kilpailukutsu

Prix de Mattsson, Kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n seurakilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Prix de Mattsson -esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Rauhalan Tallin kentällä Luomassa (Rauhalantie 161) sunnuntaina 8.9.2013 klo 12.00

Luokka I      40 cm, avoin kaikille, arv. A.0.0
Luokka II    A. 60 cm, avoin ratsukoille, arv. 367.1
                                  B. 60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, arv. 367.1
Luokka III  70 cm, arv. 367.1
Luokka IV    80 cm, arv. 367.1

1.          KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa III (luokassa II, mikäli luokassa III ei tarpeeksi osallistujia) Prix de Mattsson -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
2.        Ilmoittautumiset ja peruutukset ke 4.9. mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> ilmoittautuminen. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit soittaa seuran puhelimeen 044-3294600
3.        Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
4.        Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään ke 4.9 kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044-3294600.
5.        Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 7.9. klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
6.        Säävaraus: kilpailut perutaan, jos kenttä ei ole kunnossa.
7.        Lähtömaksu on 10 eur KrR:n jäseniltä ja 15 eur muilta. Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia.Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.
8.        Verryttely tapahtuu verryttelyryhmissä kentällä.
9.        Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttö suositeltavaa.
10.     Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
11.       Tiedustelut: Seuran puhelin 044-3294600.
12.     Kilpailupaikalla toimii buffetti.