Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2015 > Jaakon Palkinto, kilpailukutsu

Jaakon Palkinto, kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n 1-tason kilpailuun

K I L P A I L U K U T S U

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Jaakon Palkinto                            kouluratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Rauhalan Tallin UUDISTETULLA kentällä Luomassa (Rauhalantie 161) sunnuntaina 27.9.2015 klo 9.00

Luokka I  Hessi tallin raviohjelma, avoin kaikille
(ohjelma löytyy osoitteesta http://www.hessitalli.fi/wiki/kilpailut/2006/raviohjelma)
Lukka II  A Helppo C:2 (2000), avoin 2-tasolla starttaamattomille ratsukoille
               B. Helppo C:2 (2000), avoin tuntiratsastajille opetushevosilla
Luokka III    K.N.-Special (2009), avoin kaikille

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokissa II ja III Jaakon Palkinto -kiertopalkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman pistemäärän luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama hevonen osallistuu useampaan luokkaan, otetaan vain vaikeamman luokan tulos huomioon kiertopalkintokilpailussa.
  2. Aikaisemmin kiertopalkinnon voittanut ratsukko, ei voi kilpailla kiertopalkinnosta     luokassa II
  3. Osallistujien tulee olla jonkun ratsastusseuran jäseniä.
  4. Ilmoittautumiset ja peruutukset ma 21.9 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> ilmoittautuminen. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua seuran puhelimeen 044-3294600. Rauhalan tallin ratsastajat ilmoittautuu tallilla olevaan listaan.
  5. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään ma 21.9 kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044-3294600.
  6. Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää.
  7. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  8. Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 10 euroa, muilta 15 euroa. Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.
  10. Siisti ratsastusasu.
  11. Lähtöajat nähtävissä seuran kotisivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 26.9. klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
  12. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  13. Säävaraus: kilpailut järjestetään vain mikäli kenttä on kunnossa.
  14. Tiedustelut seuran puhelimeen 044-3294600.
  15. Kilpailupaikalla toimii buffetti.
  16. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi