Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2015 > Kalkkis Cup, kilpailukutsu

Kalkkis Cup, kilpailukutsu

Tervetulo Kirkkonummen Ratsastajat ry:n 1-tason kilpailuihin

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään Kalkkis Cup -seniorikilpailuun. Kilpailut käydään Rauhalan tallin UUDISTETULLA kentällä Luomassa sunnuntaina 13.9.2015 klo 10.00

HUOM! Kisat järjestetään samana päivänä kuin junioreiden Prix de Lone-kisa

Kilpailuun ovat velvoitettuja osallistumaan kaikki 30-vuotiaat ja vanhemmat tunti/harrastajaratsastajat. Tarkoitus on voittaa itsensä ja mahdollisesti muutama kanssakilpailija siinä sivussa

Kouluratsastus:   C:1 (2000) kouluratsastusohjelma

Esteratsastus:     40cm, paitsi 60 cm ratsukoille jotka ovat startanneet 80 cm tasolla. arv. 367.1

1. Kilpailuun saavat osallistua kaikki 30-vuotiaat ja vanhemmat harrastelijaratsastajat, jotka eivät ole viimeisen 12 kk aikana startanneet 2-tason kisoissa. Osallistumisoikeus on vain Kirkkonummen Ratsastajat ry:n jäsenillä. Lähtömaksu 15 eur maksetaan ennen omaa starttia kanslian kilpailupaikalla. Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat. Myös henkilöllisyystodistus on esitettävä tarvittaessa.
  2. Kalkkis Cup -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden yhteenlasketut sijalukupisteet ovat pienimmät. Mikäli useammalla on sama sijalukupistemäärä ratkaisee koululuokan sijaluku.
  3. Usemmalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua,  millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
  4. Ratsukko saa halutessaan osallistua yhteen osakokeeseen (koulu- tai este) mutta silloin tämä ratsukko ei kilpaile kiertopalkinnosta.
  5. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on tehtävä samalla ratsulla.
  6. Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään ma 7.9. mennessä suoraan tallin seinällä olevaan listaan. Jos et pääse kirjoittamaan nimeäsi tallille listaan, voit soittaa seuran puhelimeen 044-3294600.
  7. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään ma 7.9 kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044-3294600
  8. Lähtömaksu 15 eur (Huom! lähtömaksu per startti) maksetaan viimeistään puoli tuntia ennen luokan alkua kansliaan kilpailupaikalla.
  9. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja este osuudessa turvaliivin käyttö suositeltavaa.
  10. Lähtöajat nähtävissä seuran kotisivuilla (www.kirkkonummenratsastajat.fi) lauantaina 12.9 klo 16.00 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse peru ilmoittautumisesi!
  11. Sijoittuneille ruusukepalkinto ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  12. Säävaraus: kilpailut perutaan, jos kenttä ei ole kunnossa.
  13. Tiedustelut: seuran puhelimesta 044-3294600.
  14. Kilpailupaikalla toimii buffetti

Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivuilla