Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2015 > Prix de Lone, kilpailukutsu

Prix de Lone, kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n 1-tason kilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämään junioreiden Prix de Lone yhdistettyyn koulu- ja esteratsastuskilpailuun, joka pidetään Rauhalan tallin UUDISTETULLA kentällä Luomassa (Rauhalantie 161) Sunnuntaina 13.9.2015 alkaen klo 10.00

HUOM! Kisat järjestetään samana päivänä kuin senioreiden kalkkis Cup-kisa

Luokka I          Kouluratsastus:        C:1 (2000)

Esteratsastus:          40 cm tai 60 cm (ratsastajan tason mukaan) arv. 367.1

1. Kilpailu on avoin KrR:a edustaville junioreille. (samana vuonna 18 vuotta täyttäneet ja sitä nuoremmat). Osanottajien tulee esittää kilpailun kansliaan Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti, jossa seurana on Kirkkonummen Ratsastajat.
  2. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
  3. Prix de Lone -kiertopalkinnon voittaa vuodeksi se kilpailija, jonka koulu- ja esteosioiden sijalukujen summa on pienin. Mikäli useammalla on sama summa, ratkaisee koululuokan sijaluku. Molemmat osakokeet (koulu ja este) on suoritettava samalla ratsulla.
  4. Ilmoittautumiset ja peruutukset viimeistään ma 7.9. mennessä suoraan tallin seinällä olevaan listaan,  tai www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut.
  5. Mikäli kilpailussa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  6. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoitukset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
  7. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 12.9. klo 16 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
  8. Lähtömaksu 15 euroa (HUOM! lähtömaksu per startti) maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla.
  10. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja esteosuudessa turvaliivin käyttö on suositeltavaa.
  11. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  12. Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600
  13. Kilpailupaikalla buffetti.

Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi