Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2015 > Prix de Mattsson, kilpailukutsu

Prix de Mattsson, kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n 1-tason kilpailuun

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin Prix de Mattsson -esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Rauhalan tallin UUDISTETULLA kentällä Luomassa (Rauhalantie 161) sunnuntaina 30.8.2015 klo 12.00

Luokka I        40 cm, avoin kaikille, arv. A.0.0

Luokka II        A. 60 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2

B. 60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, arv. 367.1 A2/A2

Luokka III    70 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2

Luokka IV     80 cm, avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa IV (luokassa III, mikäli luokassa IV ei tarpeeksi osallistujia) Prix de Mattsson -kiertopalkinnosta. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta.
  2. Ilmoittautumiset ja peruutukset ma 24.8. mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> ilmoittautuminen. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit soittaa seuran puhelimeen 044-3294600
  3. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  4. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut kisailmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa. Peruutukset on tehtävä viimeistään ma 24.8 kello 18.00 mennessä puhelinnumeroon 044-3294600.
  5. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 29.8 klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
  6. Säävaraus: kilpailut perutaan, jos kenttä ei ole kunnossa.
  7. Lähtömaksu on 10 eur KrR:n jäseniltä ja 15 eur muilta. Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen ratsastajainliiton jäsenkortti.
  9. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttö suositeltavaa.
  10. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  11. Tiedustelut: Seuran puhelin 044-3294600.

Kilpailupaikalla toimii buffetti