Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2016 > Estekisa, kilpailukutsu

Estekisa, kilpailukutsu

Kirkkonummen Ratsastajat ry:n järjestämiin 1-tason esteratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Rauhalan tallilla Luomassa (Rauhalantie 161, 02440 Luoma) sunnuntaina 29.5.2016 klo 12.

Luokka I         40 cm, avoin kaikille, arv. A.0.0

Luokka II A.    60 cm, avoin kaikille arv. 367.1, A2/A2

B.    60 cm, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla, arv. 367.1, A2/A2

Luokka III        70 cm avoin kaikille, arv. 367.1, A2/A2

Luokka IV       80 cm avoin kaikille, arv. 367.1 A2/A2

1. Ilmoittautumiset ja peruutukset viim. ti 24.5 mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua seuran puhelimeen 044-3294600.
  2. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  3. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
  4. Lähtölista nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 28.5. klo 12 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peruuta ilmoittautumisesi!
  5. Lähtömaksu 15 € KrR:n jäseniltä ja 20 € muilta, maksetaan ennen omaa starttia kansliaan kilpailupaikalla (Huom! lähtömaksu per startti). Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortti.
  7. Siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen ja turvaliivin käyttö on suositeltavaa.
  8. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  9. Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600.
  10. Kilpailupaikalla toimii buffetti.
  11. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi.