Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2016 > Kevätlautanen, kilpailukutsu

Kevätlautanen, kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin 1-tason Kevätlautanen kouluratsastuskilpailuihin, jotka pidetään Rauhalan tallilla Luomassa (Rauhalantie 161, 02440 Luoma)
sunnuntaina 22.5.2016 alkaen klo 13.30 HUOM! UUSI AIKA

Luokka I     Perusmerkin koulukoe, avoin ratsukoille jotka eivät ole osallistuneet 2-tasolla
                    helppo B-tason kouluratsastuskilpailuihin
Luokka II A. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin 2-tasolla starttaamattomille ratsukoille,
                      sekä Suomen pienhevoscupin osallistujille
                     (ohessa linkki sääntöihin: http://suomenpienhevonen.fi/uutinen2.html)
                 B. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla,
                      jos ratsukko ei ole startannut 2-tason kilpailuissa

Luokka III     B-merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa III Kevätlautanen–kiertopalkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman tulosprosentin luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama ratsukko osallistuu useampaan luokkaan, huomioidaan vain vaikeimman luokan tulos.
  2. KrR:n jäsenet voivat kilpailuissa suorittaa samalla SRL:n Perusmerkin sekä C- tai B- ratsastusmerkin kouluratsastuskokeen. Estekoe ratsastetaan Prix de Graficon –kilpailun yhteydessä. Molemmat osakokeet on ratsastettava samalla tasolla, mutta ei välttämättä samalla hevosella.
  3. Ilmoittautumiset ja peruutukset viim. ti 17.5. mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi -> kilpailut. Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua puhelinnumeroon 044-3294600
  4. Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää.
  5. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  6. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
  7. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla www.kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 21.5. klo 18 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
  8. Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 15 €, muilta 20 € (Huom! lähtömaksu per startti). Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortti.
  10. Siisti ratsastusasu.
  11. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  12. Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600.
  13. Kilpailupaikalla buffetti.
  14. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi