Olet täällä:   Etusivu > Kilpailut > 2017 > Kevätlautanen, kilpailukutsu

Kevätlautanen, kilpailukutsu

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajat ry:n 50-vuotis juhlavuoden harjoitus kilpailuun

Tervetuloa Kirkkonummen Ratsastajien järjestämiin Kevätlautanen harjoituskoulukilpailuihin jotka pidetään Rauhalan tallilla Luomassa (Rauhalantie 161, 02440 Luoma) sunnuntaina 7.5.2017 klo 10.00.

Luokka I         Perusmerkin koulukoe, avoin ratsukoille jotka eivät ole osallistuneet 2-tasolla
                        helppo B-tason kouluratsastuskilpailuihin
Luokka II       A. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin 2-tasolla starttaamattomille
                       ratsukoille.
                       B. C-merkin kouluratsastusohjelma, avoin tuntiratsastajille opetushevosilla jos
                        ratsukko ei ole startannut 2-tason kilpailussa.

Luokka III     B-merkin kouluratsastusohjelma, avoin kaikille.

1. KrR:n jäsenet kilpailevat luokassa III Kevätlautanen–kiertopalkinnosta, jonka voittaa ratsastaja, joka saavuttaa korkeimman tulosprosentin luokan maksimipistemäärään nähden. Useammalla hevosella starttaavan ratsastajan tulee ilmoittaa puoli tuntia ennen luokan alkua, millä hevosella hän kilpailee kiertopalkinnosta. Jos sama ratsukko osallistuu useampaan luokkaan, huomioidaan vain vaikeimman luokan tulos.
  2. KrR:n jäsenet voivat kilpailuissa suorittaa samalla SRL:n Perusmerkin sekä C- tai B- ratsastusmerkin kouluratsastuskokeen. Estekoe ratsastetaan Prix de Graficon –kilpailun yhteydessä. Molemmat osakokeet on ratsastettava samalla tasolla, mutta ei välttämättä samalla hevosella.
  3. Ilmoittautumiset ja peruutukset viim. ti 2.5. mennessä ensisijaisesti osoitteessa www.kirkkonummenratsastajat.fi (Ilmoittatuminen kisoihin etusivulla logon yläpuolella). Jos netti-ilmoittautuminen ei toimi, voit ilmoittautua puhelinnumeroon 044-3294600.
  4. Seuralla on oikeus rajoittaa osallistujien määrää.
  5. Mikäli luokassa on alle kolme osallistujaa, luokkaa ei järjestetä.
  6. Peruuttamattomat tai myöhässä perutut ilmoittautumiset laskutetaan, eläinlääkärintodistusta/ lääkärintodistusta vastaan ei tarvitse maksaa.
  7. Lähtöajat nähtävillä seuran verkkosivuilla kirkkonummenratsastajat.fi lauantaina 6.5. klo 18 alkaen. Ei lähdön varmistuksia. Jos et pääse tulemaan, peru ilmoittautumisesi!
  8. Lähtömaksu on KrR:n jäseniltä 15 €, muilta 20 € (Huom! Lähtömaksu per startti). Lähtömaksu maksetaan kansliaan ennen omaa starttia. Osanottajien tulee esittää kilpailukansliassa Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortti. EI GREEN CARDIA
  10. Siisti ratsastusasu.
  11. Sijoittuneille ruusukepalkinnot ja kolmelle ensimmäiselle sijoittuneelle mitalit.
  12. Tiedustelut: seuran puhelimeen 044-3294600.
  13. Kilpailupaikalla buffetti.
  14. Tulokset ovat nähtävissä KrR:n kotisivulla www.kirkkonummenratsastajat.fi